Зонт вентиляційний



Вистовуються для протидії забрудненню повітря на кухні паром, жиром, олією. Зазвичай, вентиляційні зонти встановлюються в системах витяжної вентиляції на харчових підприємствах і на підприємствах громадського харчування над тепловим устаткуванням: плитами, печами, шафами, фритюрниці та сковородами. Принцип дії вентиляційної шафи полягає в заборі, в зонті розігрітого повітря з парами домішок, проведення його через лабіринтовий фільтр і виведення, утворений конденсат переміщується в герметичний зливний канал і, далі, в накопичувальний патрубок в нижній частині корпусу. Необхідно проводити регулярне чищення лабіринтових фільтрів і заглушки патрубка – знімні деталі, які легко знімаються з вентиляційного зонта. Вентиляційні зонти використовується тільки нержавіюча сталь з великим вмістом нікелю, що забезпечує високу міцність і довговічність обладнання
Недавні записи
- Монтажні роботи в ресторані Crazy Town та Bubbles bar by Fiorelli
- Монтаж вентиляції і систем кондиціонування в медичному закладі “Львів Медікал Центр”
- Встановлення вентиляційної системи, що тут і до чого
- Кондиціонування офісу з урахуванням особливостей приміщення
- Вентиляція повітря робочих приміщень